Start a new story with us

Send us a request to show you our software in its full capabilities

Please provide your name.
Please provide your company name.
Please provide a shorter role.
Please provide a valid email address.
Please provide a valid phone number.

Experienced and customer-oriented software developer

Would you like to be part of a smaller team of dedicated employees in a highly specialized startup company in growth, where we work with the protection of personally identifiable information?

Hos os vil du få indflydelse på både vores produkter og din egen rolle. Det er et plus, hvis du kan lide at bryde med dit skrivebord i ny og næ, så du kan komme ud og dele din viden ved kundemøder, workshops og foredrag.

”Vi er en ung lille virksomhed i stor vækst uden så meget politik og begrænsninger. Så hos os har du al mulighed for at forme din rolle og prøve forskellige hatte af, efterhånden som du og virksomheden udvikler sig”
fortæller CEO & Founder Martin Staal Boesgaard, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

PII Guard – Den næste generation af informationssikkerhed

Vi hjælper større virksomheder og organisationer, såsom banker, forsikringsselskaber og offentlige myndigheder, med at passe bedre på deres brugeres og kunders persondata og anden følsom information. Vores produkter og løsninger er teknisk meget avancerede og på flere områder verdensledende – både i forhold til funktionalitet og sikkerhed.

Sæt dit præg på morgendagens produkter

Som softwareudvikler er du med til at udvikle og implementere vores produkter. Du vil komme til at arbejde med både backend, hovedsageligt Java, og frontend, ligesom du arbejder med datakilder, fx via SQL/JDBC, AWS S3, Azure Data Lake og strukturerede filformater.

Du behøver ikke være specialist i det hele, men det er en fordel med en bred viden og solide kompetencer inden for softwareudvikling. Du vil have en central rolle i at skabe holdbare løsninger ud fra kundernes behov og få vores produkter til at lykkes – både nuværende og fremtidige.

”Vi har flere produkter i pipeline, og jeg ser gerne, at du er med til at udvikle dem og bidrager med dine idéer. Hos os er der virkelig kort vej fra tanke til beslutning og implementering, så du skal ikke vente særlig længe på at se dine ideer blive til virkelighed”
forklarer Martin.

Derudover vil du være en del af:

 • Salgsprocesser og kundekontakt, hvor du er med til at demonstrere og besvare tekniske spørgsmål til vores løsninger.
 • Idriftsættelse og servicering af vores produkter hos kunder, hvor du fx hjælper ved spørgsmål og med at løse tekniske udfordringer.
 • Implementering af fx pilot- og integrationsprojekter, hvor dine idéer og løsninger især får lov til at brillere.
 • Videndeling ved foredrag og andre events, hvor du laver præsentationer, indgår i faglig dialog og netværker med relevante samarbejdspartnere og kunder.

Fra profilen:

Du har erfaring med:

 • Java.
 • SQL (diverse dialekter).
 • Web frontend (HTML, jQuery, JavaScript, CSS).
 • Engelsk, både i skrift og tale.
 • Kundekontakt.
 • Projektledelse.

Derudover ser vi gerne, at du har kendskab til en eller flere af følgende områder: C#, C/C++, Apache Kafka, Git CI/automatiseret byg samt automatiseret test, fx integrations- og GUI-test.

Vi forestiller os at du har en længerevarende IT-uddannelse, på minimum bachelorniveau, som fx ingeniør, datalog eller tilsvarende samt minimum 5 års relevant erfaring.

Som person er det vigtigt, at du er glad for at fordybe dig i avancerede udviklingsopgaver, og at du har kreativiteten til at finde løsninger på det, som i første omgang kan se umuligt ud. Du skal samtidig have gode kommunikative evner, så du formår at virke professionel og troværdig over for kunderne og få dem til at føle sig trygge ved vores løsninger og samarbejde.

Det er også vigtigt, at du formår at være en god kollega og bidrage til samarbejde og en rar stemning – så kom og vær med til at skabe en fantastisk arbejdsplads.

”Jeg går op i at have et godt arbejdsmiljø baseret på gensidig respekt og fokus på faglighed og professionalisme. Som en af mine første medarbejdere er det vigtigt, at du kan skabe det sammen med mig, til glæde for os begge og fremtidige medarbejdere i PII Guard”
slutter Martin.

Vi tilbyder

 • Fokus på faglighed og professionalisme.
 • Varierende opgaver og varierende kompleksitet.
 • Sammenhold og en uformel tone.
 • Personlig og faglig udvikling.
 • Et godt miljø baseret på gensidig respekt.
 • Mentorordning, hvor du får mulighed for at sparre med en erfaren mentor.

Vores arbejdsplads

PII Guard er beliggende i Greve (syd for København) tæt på motorvej og offentlig transport. Vi har gode parkeringsmuligheder og vores kontor ligger i lyse lokaler i et kontorfællesskab med andre mindre virksomheder. Det vil være en fordel at du har bil til rådighed i forbindelse med kundebesøg og lignende.

Skal der stå PII Guard på dit nye visitkort?

Så glæder vi os til at modtage dit CV og en kort præsentation af dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO & Founder Martin Staal Boesgaard på telefon +45 70 20 30 20. Ansøgning og CV sendes på e-mail til jobs@piiguard.com. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Join us!

Please check our list of available positions and select one from that list.