Få bedre test data uden problemer med GDPR

Book en webbaseret demonstration (ca. 45 min.)

Angiv venligst dit navn.
Angiv venligst dit firmanavn.
Angiv venligst en kortere titel eller rolle.
Angiv venligst en gyldig e-mailadresse.
Angiv venligst et gyldigt telefonnummer.

Testdata af højeste kvalitet ‒ nemt og sikkert

Misvisende testdata leder til misvisende tests.

PII Guard kan hjælpe dig med at producere testdata, som ligner produktionsdata i alle henseender, men uden at eksponere persondata.

Gode ​​testdata er selve grundlaget for god test af software og IT-systemer. Dine testdata skal afspejle dine produktionsdata i alle henseender: format, mængde, relationer, fejl, tomme felter og uregelmæssigheder i øvrigt.

De bedste testdata er produktionsdata, men det er kun tilladt at bruge produktionsdata til testformål i meget begrænset omfang. Med Test Data Generator kan du generere testdata af høj kvalitet fra produktionsdata uden at afsløre PII (Personally Identifiable Information; personhenførbar information på dansk) eller anden følsom information.

Test Data Generator er bygget på PII Guards unikke teknologier til identifikation og kryptering af persondata. Dette gør at Test Data Generator ikke blot kan beskytte persondata, men Test Data Generator kan også automatisere det meste af processen med at konfigurere og genere testdata. Uden denne grad af automatisering er det for de fleste uoverkommeligt at generere gode og sikre testdata. Test Data Generator kan bruges af virksomheder af alle størrelser.

Book en webbaseret demo for at se, hvordan Test Data Generator fungerer, og hvordan den kan hjælpe dig med at generere testdata af høj kvalitet. Nemt, hurtigt og med respekt for dine brugeres privatliv.